Drůbeží játra s granátovým jablkem

Marinovaná pikantní játra zapečená s granátovými jablky.


2.91111x
30 min

Postup přípravy

Česnek oloupeme a utřeme s trochou soli. Feferonku očistíme, zbavíme jádřince a nakrájíme ji. Játra podle potřeby očistíme. Petrželku opepreme, osušíme a nasekáme.

V misce smícháme česnek, feferonku, petrželku, olej, bobkový list a játra. Maso necháme asi 3 hodiny marinovat.

Pak je přeložíme do zapékací misky a i s marinádou pečeme asi 20 minut ve vyhřáté troubě.

Zatím si rozpůlíme granátové jablko a vydlabeme z něj dužinu i s jadérky a šťávou. Vše přidáme k téměř hotovým játrům a společně dopečeme. Nakonec osolíme.

Játra podáváme s ochucenou rýží.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Drůbeží játra s granátovým jablkem

Zpět na recept