Recept na rychlý a jednoduchý chléb z domácí pekárny.
Hodnocení
3.0
/ 5 (27x)
Doba přípravy
10 min
Ingredience
Ostatní
Sůl1 lžička
Voda250 ml
Droždí42 g
Cukr krupice1 lžička
Hladká mouka 50 dkg
Postup přípravy
Do nádoby na pečení nalijeme vodu. Přidáme mouku, droždí, cukr a sůl.
Domácí pekárnu uzavřeme a zapneme na program basic, případně program 1.
Upečený domácí chléb vyjmeme a můžeme jíst.
Záleží asi kde koupíte tmavou mouku, mě se lepil po upečení, Peču si běžně směsi nakupuiji je v Německu. Základní recept na bílý chléb chutná nejvíc !
falon
Re: Tip :)
Kolegyně taky peče bezlepkově a bramboru přidává syrovou.
Martin Burda
Re: Tip :)
Dobrý tip ,taky to vyzkouším,peču totiž bezl.chleba dík.
Kajty
Tip :)
Já přidávám ještě na jemno ustrouhanou vařenou bramboru :) Chlebíček tak zůstává dlouho vláčný .) Mimo jiné ingredience jako jsou ořechy, vločky atd,,,,,, :)