Vaření.czReceptyDoktorčin segedínský guláš

Doktorčin segedínský guláš

Netypická chuť tak známého guláše. Zkuste do něj přidat česnek a med, uvidíte ten rozdíl.


4.281x
75 min
14×

Ingredience

1 lžícecukr
2 kscibule
1000 mlvoda
3 lžičkyvegeta
4 lžícemed
4 lžícehladká mouka
1 ksgulášové koření
500 gvepřové maso
4 lžičkymletá sladká paprika
1 sklenicesterilované zelí
1 paličkačesnek (velká palička)

podle chuti

olej
sůl
mletý černý pepř

na ozdobu

zakysaná smetana

Postup přípravy

Velkou paličku česneku oloupeme a česnek utřeme se solí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Maso - ořez nakrájíme na kostky. Cibuli osmažíme na oleji dozlatova. Přidáme maso a asi 15 minut restujeme. Pak přidáme utřený česnek, sterilované zelí i s nálevem, gulášové koření, papriku, vegetu, med a cukr. Guláš podlijeme polovinou vody a dusíme doměkka. Pak přidáme zbylou vodu, segedínský guláš dochutíme solí a pepřem, zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody. Doktorčin segedínský guláš necháme už jen přejít varem. Doktorčin segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Na talíři segedínský guláš zdobíme kopečkem zakysané smetany.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Doktorčin segedínský guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena