Divoké kuře

Kuřecí čtvrtky se speciální směsí koření.


3.0120x
45 min

Postup přípravy

Kuřecí čtvrtky očistíme, opláchneme proudem studené vody a osušíme. Posypeme kořením divočina a osolíme. Slaninu pokrájíme na nudličky, oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka. Do remosky nalijeme olej, vložíme čtvrtky kuřete, na maso poklademe nudličkami slaniny, kolečky cibule a vše zasypeme kořením. Mírně podlijeme vodou, uzavřeme poklicí a pečeme doměkka. Behem pečení podléváme vlastní vypečenou šťávou. Z téměř hotového masa odstraníme koření, podlijeme trochou červeného vína a ještě chvíli pečeme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a vařeným zelím.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Divoké kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena