Divoké kuře

Kuřecí čtvrtky se speciální směsí koření.


3.0120x
45 min

Postup přípravy

Kuřecí čtvrtky očistíme, opláchneme proudem studené vody a osušíme. Posypeme kořením divočina a osolíme. Slaninu pokrájíme na nudličky, oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka.

Do remosky nalijeme olej, vložíme čtvrtky kuřete, na maso poklademe nudličkami slaniny, kolečky cibule a vše zasypeme kořením.

Mírně podlijeme vodou, uzavřeme poklicí a pečeme doměkka. Behem pečení podléváme vlastní vypečenou šťávou.

Z téměř hotového masa odstraníme koření, podlijeme trochou červeného vína a ještě chvíli pečeme.

Podáváme s bramborovým knedlíkem a vařeným zelím.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Divoké kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká