Dip z nivy a česneku

Vynikající studená omáčka ke grilovanému masu, zelenině a do burgrů. Recept se bude hodit i jako dip na namáčení krájené zeleniny.


4.826x
10 min
5×

Postup přípravy

Vyzrálou nivu rozmačkáme vidličkou v misce, přidáme špetku soli, jemně nakrájenou cibuli a 3 utřené stroužky česneku. Pořádně promícháme a ke směsi přidáme zakysanou smetanu. Opět důkladně promícháme. Podle chuti přidáme do dipu z nivy ještě sůl nebo černý pepř.

Dip z nivy a česneku podáváme vychlazený. Hodí se ke grilovanému masu, zelenině, k dochucení burgrů. Dip je vhodný i k namáčení zeleniny.

user-icon

autor BaSest


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Dip z nivy a česneku

Zpět na recept