Dip z nivy a česneku

Vynikající studená omáčka ke grilovanému masu, zelenině a do burgrů. Recept se bude hodit i jako dip na namáčení krájené zeleniny.


4.826x
10 min
5×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
0.5 kscibule
250 gniva
400 gzakysaná smetana

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Vyzrálou nivu rozmačkáme vidličkou v misce, přidáme špetku soli, jemně nakrájenou cibuli a 3 utřené stroužky česneku. Pořádně promícháme a ke směsi přidáme zakysanou smetanu. Opět důkladně promícháme. Podle chuti přidáme do dipu z nivy ještě sůl nebo černý pepř. Dip z nivy a česneku podáváme vychlazený. Hodí se ke grilovanému masu, zelenině, k dochucení burgrů. Dip je vhodný i k namáčení zeleniny.
user-icon

autor BaSest

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dip z nivy a česneku

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena