Dijonský koláč

Jednoduchý slaný a mírně pikantní koláč z listového těsta.


3.812x
45 min

Postup přípravy

Listové těsto rozválíme, bude stačit zhruba 1/2 balíčku, vyválíme tak, abychom těstem vyložili celou kruhovou formu (remosku) a kus nám zbyl na přehnutí nahoře. Těsto rozložíme do vymazané formy. Zeleninu očistíme. Těsto ve formě potřeme nejdříve asi 4 lžícemi ostré dijonské hořčice, na ni rozložíme mleté maso nebo i jiné podle chuti a posypeme provensálským kořením. Cibuli nakrájime na půlkolečka, přidáme ji k masu a nakonec jako poslední vrstvu poklademe koláč na kolečka nakrájeným rajčetem. Dijonský koláč zasypeme sýrem. Pečeme asi 25 minut ve vyhřáté troubě. Dijonský koláč podáváme teplý a nakrájený na trojúhelníčky.
user-icon

autor johny

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dijonský koláč

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena