Dietní guláš

Recept na nízkokalorický guláš, který se nezahušťuje moukou a přesto je velmi chutný. Vhodný i na bezlepkovou dietu.


3.4130x
30 min

Postup přípravy

Cibuli a zeleninu očistíme. Maso podle potřeby začistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme najemno a spolu s olivovým olejem a kořením dozlatova orestujeme. Přidáme vařící vodu, sůl a necháme vysmahnout. Zeleninu nastrouháme najemno, přidáme k cibulce a společně orestujeme. Vsypeme maso a opět pořádně osmahneme, aby se maso zatáhlo. Pak maso vše podlijeme vínem a necháme ho vyvařit. Guláš podlijeme zbytkem vařící vody a pomalu dusíme do změknutí masa a zredukování vody na polovinu. Dietní guláš podáváme nejlépe s neloupanou rýží, ale hodí se i těstoviny,brambory,a nebo pro muže kynutý knedlík. Z vína se alkohol vyvaří, takže ho mohou jíst i děti. Nebo můžeme víno úplně vynechat.
user-icon

autor lenkalpw

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dietní guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena