Děkanské řízky

Příprava pokrmu je velmi jednoduchá, ale je potřeba si dva dny dopředu maso naložit.


3.2141x
15 min

Postup přípravy

Kotlety zbavíme kostí, po obvodu nařízneme, naklepeme a osolíme. Ze všech ostatních surovin připravíme směs, do které kotlety naložíme. Zakryjeme potravinářskou fólií a na dva dny necháme v ledničce rozležet. V den přípravy si rozehřejeme olej a kotlety na něm důkladně z obou stran opečeme. Děkanské řízky podáváme s tmavým chlebem.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Děkanské řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena