Dědečkova směs

Dušené vepřové a hovězí maso s kyselou zeleninou. Dědeček to měl rád i s chlebem.


4.19x
90 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 lžičkasolamyl
2 kscibule
2 lžícesádlo
2 lžícekečup
1 ksfeferonka
1 sklenkamoravanka
0.3 kgvepřová plec
0.3 kghovězí roštěnka
1 ksčabajka

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Plecko i roštěnku nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, česnek nasekáme, feferonku také nakrájíme. Na sádle zpěníme cibuli, česnek, přidáme pokrájenou feferonku a maso, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Mírně podlijeme vodou. Přidáme sladkokyselou zeleninu i s nálevem, kečup a na tenké plátky nakrájenou čabajku. Ve vodě rozmícháme solamyl, přidáme ke směsi a všechno ještě krátce povaříme. Dědečkovu směs podáváme třeba s bramborem nebo i čerstvým chlebem.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Dědečkova směs

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena