Debrecínské vepřové kotlety

Recept na dušené kotlety.


5.07x
45 min
2×

Postup přípravy

Kotlety po obvodu u kosti nařízneme. Maso naklepeme a osolíme. Cibuli a zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme kousky. Papriky nakrájíme na nudličky. Slaninu nakrájíme na kostičky, klobásu na kolečka.

Na sádle zpěníme cibuli. Vložíme kotlety a z obou stran je pomalu dusíme. V jiné nádobě rozpustíme slaninu, klobásu, rajčata a papriky. Osolíme a směs přidáme ke kotletám. Debrecínské vepřové kotlety zalijeme troškou vody a přikryté pod pokličkou zvolna dusíme doměkka.

Debrecínské vepřové kotlety podáváme s přílohou podle chuti. Dobré jsou brambory, knedlík nebo jen čerstvé pečivo.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Debrecínské vepřové kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká