Ďáblíci

Teplé zapečené plátky veky se sýrem, anglickou a cibulí.


4.515x
30 min

Ingredience

2 kscibule
25 dkganglická slanina
1 ksbílá veka
25 dkguzený sýr
5 dkgstrouhaná niva

podle potřeby

francouzská hořčice
ostrý kečup
máslo na vymazání

na ozdobu

petrželka kudrnka

Postup přípravy

Bílou veku nakrájíme asi na 1 cm silné plátky, pekáček vymažeme máslem. Cibuli oloupeme a nakrájíme na větší kroužky. Plátky veky natřeme pikantní hořčicí, dáme plátek anglické slaniny, plátek uzeného sýra, kroužek cibule, do kterého kápneme trochu pikantního kečupu. Ještě mírně zasypeme strouhanou nivou. Veku naskládáme na pekáček a v rozpálené troubě krátce zapečeme. Ďáblíci jsou nejlepší ihned po vyndání z trouby, na talířku ozdobíme lístky kudrnky.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ďáblíci

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena