Ďábelský salát

Pokud máte rádi pikantnější jídla, tak vyzkoušejte tento salát, který je výborný k opečeným toastům nebo bagetě.


3.083x
30 min

Ingredience

2 kscibule
150 gmajonéza
500 gměkký salám

zálivka

4 lžíceolej
2 lžícehořčice
3 lžíceostrý kečup
1 lžíceworcesterská omáčka
chilli omáčka

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

V misce vytvoříme směs z oleje, kečupu, worcesteru, hořčice a chilli omáčky. Směs důkladně promícháme. Přelijeme do kastrůlku, ve kterém z ní za pomalého zahřívání vytvoříme hladkou kaši. Kaši necháme zcela vychladnout. Mezitím si očistíme cibule. Nakrájíme je najemno a salám na tenké nudličky. Cibule a salám vsypeme do mísy, přidáme sůl a pepř podle potřeby a chuti a majonézu. Vmícháme ďábelskou zálivku a dobře promícháme. Ďábelský salát podáváme s pečivem podle příležitosti a chuti.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ďábelský salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena