Ďábelský salát

Pokud máte rádi pikantnější jídla, tak vyzkoušejte tento salát, který je výborný k opečeným toastům nebo bagetě.


3.083x
30 min

Postup přípravy

V misce vytvoříme směs z oleje, kečupu, worcesteru, hořčice a chilli omáčky. Směs důkladně promícháme. Přelijeme do kastrůlku, ve kterém z ní za pomalého zahřívání vytvoříme hladkou kaši. Kaši necháme zcela vychladnout.

Mezitím si očistíme cibule. Nakrájíme je najemno a salám na tenké nudličky.

Cibule a salám vsypeme do mísy, přidáme sůl a pepř podle potřeby a chuti a majonézu. Vmícháme ďábelskou zálivku a dobře promícháme.

Ďábelský salát podáváme s pečivem podle příležitosti a chuti.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelský salát

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.