Ďábelská omáčka

Pikantní omáčka pro dochucení pečeného a grilovaného masa.


3.0556x
20 min
2×

Postup přípravy

Cibulku a feferonku očistíme. Feferonku nakrájíme na nudličky a cibulku nasekáme nadrobno. Petrželku opereme a nasekáme najemno.


Majonézu se smetanou, paprikou a kečupem dobře umícháme, aby se všechny ingredience spojily. Přidáme petrželku, a feferonku s cibulkou.

Nakonec do omáčky zlehka přimícháme smetanou ke šlehání a dochutíme ji solí.

Touto omáčkou dochucujeme například pokrmy s grilovaným, nebo pečeným masem a bramborem.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ďábelská omáčka

Zpět na recept