Cordon bleu se slaninou

Recept na námi vylepšené klasické Cordon bleu.


5.06x
45 min

Postup přípravy

Jednotlivé plátky masa naklepeme a poklademe podle velikosti plátků masa dvěma plátky slaniny a jedním plátkem uzeného sýru. Vepřové maso přeložíme na půl a pomůžeme si párátky.

Připravíme si dva hluboké talíře, v jednom bude strouhanka a v druhém smícháme hladkou mouku, vejce a trošku vody, tak aby konzistence nebyla řídká. Maso obalíme dvakrát, aby sýr nevytekl. Prvně v talíři s moukou a vejcem a poté v talíři se strouhankou.

Na pekáč dáme pečicí papír s trochou olejem a budeme péct v troubě. Po zhruba 10 minutách maso otočíme, každá strana by měla být dozlatova. Při otáčení jsem si pomohla obracečkou a vařečkou, ze kterých jsem si udělala klips. Cordon bleu je hotové a v oleji, který zbyl na pekáči, můžete opéct například brambory. My si k bramborům podáváme domácí kečup.

Cordon bleu se slaninou podáváme jako výborný oběd nebo večeři.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cordon bleu se slaninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena