Cordon bleu 2

Kuřecí řízky plníme podušeným špenátem s tvarohem a rokfórem. Podáváme s brambory.


3.1582x
45 min

Postup přípravy

Maso naklepeme, špenát omyjeme a necháme ho blanšírovat v osolené vodě, listy potom vymačkáme a pokrájíme na proužky. Na másle orestujeme cibuli a česnek, přidáme špenát. Rokfór nakrájíme a smícháme s tvarohem, moukou a špenátem. Prsa nařízneme, naplníme tvarohovou směsí a obalíme v trojobalu. Opečeme na oleji.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cordon bleu 2

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Francouzská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.