Vaření.czReceptyČokoládové rohlíčky bez kynutí

Čokoládové rohlíčky bez kynutí

Recept na rohlíčky, které jsou hned pryč, jak moc jsou dobré.


4.629x
30 min

Postup přípravy

Z mléka a droždí uděláme kvásek. Pak přidáme další ingredience a vypracujeme těsto. Těsto rozdělíme asi na 6 dílů, rozválíme na větší kolečka, které rozřízneme na 8 dílů (ve tvaru trojúhelníku). Na každý díl dáme kousek čokolády a stočíme do rohlíčku, konce přitlačíme a vytvarujeme rohlíčky. Před pečením potřeme čokoládové rohlíčky rozšlehaným žloutkem. Rohlíčky pečeme při 180 °C dorůžova. Upečené čokoládové rohlíčky bez kynutí podáváme teplé nebo pak i studené. Nejlepší čokoláda je mléčná, kaštany, může být jakákoli, kterou máme rádi.
user-icon

autor Bužča

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čokoládové rohlíčky bez kynutí

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena