Čokoládové rohlíčky bez kynutí

Recept na rohlíčky, které jsou hned pryč, jak moc jsou dobré.


4.629x
30 min

Postup přípravy

Z mléka a droždí uděláme kvásek. Pak přidáme další ingredience a vypracujeme těsto.

Těsto rozdělíme asi na 6 dílů, rozválíme na větší kolečka, které rozřízneme na 8 dílů (ve tvaru trojúhelníku). Na každý díl dáme kousek čokolády a stočíme do rohlíčku, konce přitlačíme a vytvarujeme rohlíčky. Před pečením potřeme čokoládové rohlíčky rozšlehaným žloutkem. Rohlíčky pečeme při 180 °C dorůžova.

Upečené čokoládové rohlíčky bez kynutí podáváme teplé nebo pak i studené. Nejlepší čokoláda je mléčná, kaštany, může být jakákoli, kterou máme rádi.
user-icon

autor Bužča


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čokoládové rohlíčky bez kynutí

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká