Čínské nudle uvaříme, jak jsme zvyklí. Pokud si nevíme rady, řídíme se návodem na obalu. Necháme okapat.
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky, stejně jako oloupanou cibuli. Rajčata s paprikou očistíme a nakrájíme.
Na cibulce orestujeme kuřecí maso. Poté přidáme nakrájená rajčata a papriky. Podle chuti přidáme kečup, sůl, pepř a chilli.
Do této zeleninové směsi s kuřecím přidáme uvařené čínské nudle a dáme asi na 10 minut zapéct do trouby.
Čínské nudle se zeleninou a kuřecím masem podáváme podle chuti.
Komentář k receptu Čínské nudle se zeleninou a kuřecím masem
moje verze - nejdřív jsem osmahla na cibuli opravdu malé kousky kuřecího, přidala jsem jen koření na čínu, špetičku chilli, sezamové semínko a sojovou omáčku (doporučuju nějakou opravdu korejsou/čínskou, ne ty od vitany...)... když se kousky masa propekly, přidala jsem předem nakrájené papriky, mrkev na nudličky, rajčata, další litry sojovky a vše jsem na prudko za míchání smažila... nakonec jsem teda přidala uvařené nudle, vše jsem řádně promíchala už na menším ohni (než se všechny nudle obarvily sojovkou), nakonec jsem to vysypala na plech a v troubě jsem to nechala nai ne 10 minut... opravdu super "žrádlo", původně to množství vypadalo na nesežratelné, ale dali jsme si ještě druhé kolo a bylo :D