Čínské maso

Chutná stejně jako čínské maso v konzervě. Sterilované vepřové maso ve sklenicích. Určitě vyzkoušejte!


3.088x
60 min

Postup přípravy

Soli dáváme 2,5 dkg na 1 kg masa! Maso omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Promícháme se solí a kmínem. Na dno sklenice dáme kousek vepřové kůže, potom napěchujeme připravené maso, nahoru dáme opět kousek kůže a do každé sklenice přilijeme 2 lžíce vody. Sklenice pevně uzavřeme a sterilujeme při 100°C tři dny v následujícím pořadí. 1. den 1 hodinu, 2.den 1 hodinu, 3.den 1 hodinu. Po každé sterilizaci necháme vychladit. Vychladlé uložíme do chladu.
user-icon

autor Malina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čínské maso

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena