Čínské maso

Chutná stejně jako čínské maso v konzervě. Sterilované vepřové maso ve sklenicích. Určitě vyzkoušejte!


3.088x
60 min

Postup přípravy

Soli dáváme 2,5 dkg na 1 kg masa!

Maso omyjeme a nakrájíme na větší kostky. Promícháme se solí a kmínem.

Na dno sklenice dáme kousek vepřové kůže, potom napěchujeme připravené maso, nahoru dáme opět kousek kůže a do každé sklenice přilijeme 2 lžíce vody. Sklenice pevně uzavřeme a sterilujeme při 100°C tři dny v následujícím pořadí. 1. den 1 hodinu, 2.den 1 hodinu, 3.den 1 hodinu. Po každé sterilizaci necháme vychladit.

Vychladlé uložíme do chladu.
user-icon

autor Malina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čínské maso

Zpět na recept