Čínské kuřecí kung-pao

Recept na pokrm po čínsku, ke kterému není třeba další příloha.


3.76x
60 min

Ingredience

1 špetkamajoránka
1 hrnekvoda
1 balíčektěstoviny
0.5 kgkuřecí maso
1 špetkamletá sladká paprika
1 špetkamletá pálivá paprika

podle chuti

sůl
mletý pepř

podle potřeby

kečup
slunečnicový olej

Postup přípravy

Půlku kuřete vykostíme a odstraníme kůži. Budeme potřebovat půl kila kuřecího masa, které nakrájíme na nudličky o délce asi 4 centimetry. Kuřecí maso dáme do pánve s rozehřátým slunečnicovým olejem a osmahneme. Okořeníme pálivou a sladkou paprikou, majoránkou a pepřem. Na pánvičku nalijeme jeden hrnek vody smíchaný s kečupem a necháme dusit. Do hrnce s vroucí vodou dáme vařit těstovinová kolínka, ale klidně i jiné těstoviny, které máme rádi. Těstoviny ale nedovaříme úplně doměkka. Když je maso měkké, vsypeme scezená a nedovařené kolínka do pánve a necháme je probublat společně s masem asi 1 minutu, další 2 minuty necháme v pánvi odstát. Čínské kuřecí kung-pao podáváme rozdělené do hlubokých talířů a podle potřeby si každý na talíři pokrm dosolí.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čínské kuřecí kung-pao

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena