Čínská zeď

Bramboráky obklopené dvěma druhy masových směsí ve stylu čínské kuchyně.


4.018x
60 min
1×

Ingredience

400 gkuřecí prsa

marináda

1 lžičkacukr
1 lžícesolamyl
1 ksžloutek
2 lžícesójová omáčka

těsto

3 stroužkyčesnek
4 lžičkysůl
2 ksvejce
1 kgbrambory
1 lžícemajoránka
1 kscibule
5 lžicpolohrubá mouka
2 lžičkymletý černý pepř

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Na čínskou zeď budeme potřebovat dva druhy masových směsí. Jednu si připravíme podle receptu Hovězí směs po tatarsku, druhou podle následujícího předpisu. Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. Do masa vmícháme marinádu z cukru, sójové omáčky, solamylu a žloutku. Vše necháme několik hodin odpočinout. Z oloupaných a najemno nastrouhaných brambor, mouky, prolisovaného česneku, nakrájené cibule, vajec, mouky a koření vytvoříme bramborákové těsto a smažíme malé bramboráčky. Mezitím též v hluboké pánvi na troše oleje osmažíme kuřecí směs. Ještě teplé bramboráky naaranžujeme doprostřed talíře. Z jedné strany poklademe Hovězí směs po tatarsku, z druhé strany kuřecí směs.
user-icon

autor Sarkak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čínská zeď

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena