Čínská kuřecí polévka

Polévka, která voní exotikou.


3.0124x
35 min

Postup přípravy

Do tlakového hrnce dáme skelet, zeleninu a vodu. Uzavřeme a dvacet minut vaříme. Mezitím dáme skleněné nudle do misky, zalijeme je vařící vodou a podle návodu necháme odstát.

Skelet vyndáme, maso obereme a nakrájíme na droboučké kousky. Zeleninu také vyjmeme, mrkev pokrájíme na malé kostičky, pórek na proužky.

Vývar v odkrytém hrnci přivedeme k varu, přidáme sójovou omáčku a polévku zahustíme solamylem rozmíchaným ve sklence studené vody. Vložíme zpět maso, zeleninu a prohřejeme.

Čínskou kuřecí polévku nalijeme do misek. Doprostřed rozdělíme nudle a podáváme.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čínská kuřecí polévka

Zpět na recept