Cikánský guláš

Jídlo, které stojí za to ochutnat.


4.215x
75 min
2×

Ingredience

300 gslanina
125 gmáslo
3 kscibule
smetana
1.5 kgvepřové maso
mletá sladká paprika
mletý černý pepř
hotová jíška

podle potřeby

sůl
chilli koření

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na menší kostičky. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu na kostičky. Slaninu osmažíme na másle. Přidáme nakrájené maso, zaprášíme paprikou a trochou chilli, na vyšším stupni osmažíme. Potom oheň zmírníme a jen zvolna dusíme do změknutí masa. Cikánský guláš zahustíme jíškou, zalijeme smetanou a vaříme ještě asi 10 minut. Cikánský guláš můžeme podávat s knedlíkem nebo pečivem.
user-icon

autor Marianell


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cikánský guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena