Čtyři porce jednoduchého vegetariánského pokrmu. Hodí se i jako dezert.
Hodnocení
2.8
/ 5 (606x)
Doba přípravy
45 min
Ingredience
Trojobal
Sůl
Vejce2 ks
Strouhanka
Mléko
Hladká mouka
Ostatní
Velká cibule5 ks
Postup přípravy
Cibule oloupeme a nakrájíme na silná kolečka.
Nakrájenou cibuli osolíme a chvilku necháme odpočinout. Zatím si připravíme trojobal. Pak kolečka cibule obalíme v trojobalu. Přebytečnou strouhanku oklepeme.
Řízečky vložíme do oleje rozpáleného na 160 °C a fritujeme asi 8 minut dokřupava.
Podáváme s vařenými brambory a pikantní omáčkou.
Sice to vypadá nic moc, ale pro ty, kteří tomuto receptu moc neveří, uvařte si to a podávejte s bramborem a česnekovým dresinkem a budete se olyzovat ještě týden!! :-)