Cibulová omáčka

Recept na jednoduchou omáčku vhodnou k masu.


3.417x
20 min
2×

Postup přípravy

Na tuku či oleji zpěníme nakrájenou nebo nastrouhanou cibuli, když trochu změkne, přidáme mouku a uděláme zlatavou cibulovou jíšku. Pak zalijeme vodou a necháme vařit. Omáčku rozmixujeme, aby byla hladká, podle chuti přisolíme. Můžeme přidat trošku smetany, ale nemusí být. Cibulová omáčka se hodí k vařenému masu s bramborovou kaší, vařeným bramborem nebo rýží.
user-icon

autor Vločka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cibulová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena