Cibulkové maso

Plátky kuřecí nebo vepřové s malými cibulkami a bramborem. Recept je zcela snadný.


3.816x
75 min
2×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme a trochu opepříme. Maso na rozehřátém oleji po obou stranách opečeme.

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Malé cibulky spaříme, oloupeme a překrojíme. Můžeme použít i jarní cibulky.

Na druhé pánvi rozpustíme máslo, přidáme cibulky a brambory, osolíme a
opečeme dozlatova.

Na talíř dáme opečené maso, kolem brambory s cibulkami, které posypeme pokrájenou pažitkou nebo zelenou cibulkou.

Cibulkové maso podáváme se salátem z červené řepy.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Cibulkové maso

Zpět na recept