Cibulačka ze Lhoty

Vynikající recept na cibulačku z uzeného vývaru a krkovičky.


5.04x
45 min

Ingredience

4 ksžloutek
25 dkgcibule
10 dkgeidam
4 lžícečerstvá petrželka
20 dkguzená krkovička
1.5 luzený vývar

podle potřeby

olej
toustový chléb

podle chuti

kmín

Postup přípravy

Cibuli očistíme a spolu s uzenou krkovičkou nakrájíme. Nakrájenou cibuli, maso a kmín společně orestujeme v hrnci na rozehřátém oleji. Zalijeme uzeným vývarem a krátce povaříme. Do talíře nalijeme polévku, položíme opečený toustový chléb, na který dáme žloutek a posypeme strouhaným sýrem a sekanou petrželkou. Cibulačku ze Lhoty ihned podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Cibulačka ze Lhoty

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena