Chilli utopenci se zelím

Recept na utopence, které můžeme jíst již v den výroby.


4.321x
150 min
1×

Postup přípravy

Špekáčky oloupeme a rozpůlíme napříč, můžeme je také nakrojit na povrchu jako při opékání. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na půlkolečka. Na dno sklenice dáme nakrájenou cibuli na půlkolečka, na ni rozložíme špekáčky, které obalíme ve směsi z grilovacího koření, chilli a zasypeme sterilovaným zelím. Tak stále opakujeme jednotlivé vrstvy, až máme sklenici plnou. Končíme vrstvou zelí. Na vrchní vrstvu zelí nasypeme vegetu a zalijeme horkým octovým nálevem. Utěsníme víčkem a dáme do trouby na pekáček s vodou sterilovat 2 hodiny při 80 °C. Po vychladnutí můžeme chilli utopence se zelím konzumovat.
user-icon

autor buchticka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chilli utopenci se zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena