Chilli podle Ani

Fazolové chilli se zeleninou a zbytky uzeného s vývarem. Výborný recept na hlavní chod s pikantní chutí.


5.02x
45 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
30 dkgpaprika
50 dkgrajče
1 konzervarajčatový protlak
30 dkgfazole
1 lžičkahladká mouka
30-40 dkguzené maso

podle chuti

sůl
feferonka
mletý černý pepř

podle potřeby

vývar

Postup přípravy

Uvařené uzené maso, které zbylo, necháme odležet. Do vývaru dáme přes noc nabobtnat barevné fazole. Druhý den fazole uvaříme doměkka. Mezitím zelenou a červenou papriku nakrájíme na nudličky a tři velká rajčata na kousky. Když jsou fazole hotové, přidáme nakrájené papriky, rajčata, malou konzervu rajčatového protlaku, mletou papriku a asi dvě chilli papričky nebo feferonky. Necháme důkladně povařit a potom přidáme trochu studené vody s rozmíchanou lžící hladké mouky. Následně dochutíme podle chuti pepřem, solí, prolisovaným česnekem apod. Do chilli vložíme na kostičky nakrájené uzené maso a necháme povařit. Chilli podle Ani servírujme nejlépe s čerstvým chlebem.
user-icon

autor Anni

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Chilli podle Ani

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z mexické kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena