Chalupářská šumavská roláda

Pikantní roláda plněná špekáčky, míchanými vejci a výborná slaninka maso krásně provoní.


2.9857x
120 min
2×

Postup přípravy

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vejce, nakrájené kyselé okurky, osolíme a mícháme dokud se vejce nesrazí. Maso vyklepeme na stejnoměrný plát, který na vnitřní straně osolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky slaniny, míchanými vejci a na kolečka nakrájenými špekáčky. Pokapeme worcesterem, okořeníme chilli, rozmarýnou, pepřem a celé zavineme do rolády, kterou svážeme nití a přeložíme do hlubšího pekáče. Potřeme ji olejem, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a pečeme za stálého podlévání doměkka.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Chalupářská šumavská roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.