Recept na přípravu dvou česnekových omáček - dipů, které podáváme k pečeným nebo grilovaným masům, zelenině, bramborám a k příležitostem, kdy se hodí česneková chuť.
zálivka 2 | |
---|---|
0.5 lžičky | cukr |
4 stroužky | česnek |
sůl | |
4 lžíce | voda |
pepř | |
4 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | citronová šťáva |
100 g | netučná majonéza |
zálivka 1 | |
4 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
sůl | |
pepř | |
2 lžíce | hladká mouka |
2 ks | jarní cibulka |
100 g | sýr lučina |
na ozdobu | |
nasekaná petrželka nebo pažitka |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena