Recept na přípravu dvou česnekových omáček - dipů, které podáváme k pečeným nebo grilovaným masům, zelenině, bramborám a k příležitostem, kdy se hodí česneková chuť.
zálivka 2 | |
---|---|
0.5 lžičky | cukr |
4 stroužky | česnek |
sůl | |
4 lžíce | voda |
pepř | |
4 lžíce | olivový olej |
1 lžíce | citronová šťáva |
100 g | netučná majonéza |
zálivka 1 | |
4 stroužky | česnek |
2 lžíce | olej |
sůl | |
pepř | |
2 lžíce | hladká mouka |
2 ks | jarní cibulka |
100 g | sýr lučina |
na ozdobu | |
nasekaná petrželka nebo pažitka |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies | |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..