Česneková omáčka

Omáčka česnečka, která je výborná ke studeným vejcím nebo jen tak na stůl jako pikantní omáčka.


2.91343x
25 min

Postup přípravy

Očištěné stroužky česneku rozdrtíme, osolíme a utřeme se žloutky. Pak za neustálého míchání zaléváme pomalu olejem a občas zakápneme citrónovou šťávou. Když je omáčka dostatečně hustá a hladká, nalijeme do ní najednou lžíci vařící vody a promícháme. Česnekovou omáčku podáváme k vařeným vajíčkům, vařeným rybám a podobným jídlům.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Česneková omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena