Česnek je grund, a to platí i u tohoto jídla! S bramborovými knedlíky nebo bosáky si pochutnáte.
Hodnocení
3.0
/ 5 (502x)
Doba přípravy
90 min
Ingredience
5 stroužků
česnek
- -
olej
- -
sůl
0.5 l
vývar
1 ks
cibule
- -
hladká mouka
- -
mletý pepř
5 porcí
husí maso
Postup přípravy
Porce maso vykostíme, potřeme je česnekem utřeným se solí a opepříme. Na tuku osmahneme cibulku, přidáme maso a prudce ho opečeme z obou stran. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka. Občas otočíme a přelijeme šťávou, maso potom vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme, do této omáčky vložíme maso, prohřejeme a podáváme.