Červené kuře z alobalu

Rychlá večeře pro všední den, která zachutná všem.


3.1142x
30 min

Postup přípravy

Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Namočíme do oleje, osolíme, opepříme a položíme jednotlivě na čtverec z alobalu. Šunku nakrájíme na nudličky, sýr na kousky. Na kuřecí maso dáme šunkové nudličky, zakryjeme kečupem a na to rozložíme kousky sýra. Pevně zabalíme a vložíme do předehřáté trouby na 220°C. Pečeme přibližně 20 minut. Červené kuře z alobalu podáváme se zeleninovým salátem.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Červené kuře z alobalu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena