Čertova omáčka

Recept na levný a pikantní oběd nebo večeři.


4.25x
15 min

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 kscibule
1 lžícehořčice
1 ksfeferonka
2 ksšpekáček
1 dlčervené víno
2 lžíceostrý kečup

podle potřeby

olej

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nakrájíme na nudličky, česnek na plátky a feferonku nakrájíme na kousky. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na nudličky. Na pánvi rozehřejeme olej. Vsypeme cibuli a necháme ji zpěnit. Přidáme česnek, feferonku a krátce orestujeme. Pak přidáme špekáčky a dále restujeme. V misce si smícháme hořčici, kečup a červené víno. Touto směsí zalijeme orestované špekáčky se zeleninou a chvilku provaříme. Čertovu omáčku podáváme s rýží.
user-icon

autor zuzanka.55


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čertova omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena