Čertíci z vepřového masa

Recept na chutně připravené maso na talíři ozdobené do tvaru čertovské hlavy.


3.118x
35 min

Postup přípravy

Vepřové plátky rozklepeme do šířky, osolíme, opepříme a lehce potřeme hořčicí. Poklademe šunkou, sýrem a polovinou okurky. Přeložíme tak, aby vznikl částečně trojúhelníkový tvar a sklepneme. Vzniklé závitky z vepřového sepneme jehlou.

Maso lehce zaprášíme hladkou moukou a prudce opečeme na rozpáleném oleji. Pak podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

Každý závitek ozdobíme paprikou a mrkví tak, aby vypadal jako čertovská hlava.

Čertíky z vepřového masa podáváme se zeleninovým salátem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čertíci z vepřového masa

Zpět na recept