Černý řez

Velmi dobré řezy s kakaem.


4.65x
45 min

Postup přípravy

Heru, krystalový cukr, vlažnou vodu a kakao za stálého míchání vaříme až do rozpuštění cukru. Potom směs odstavíme a jednu sklenici odlijeme stranou na polevu.

Do zbytku přidáme polohrubou mouku, prášek do pečiva, vanilkový cukr, vejce a zamícháme. Těsto nalijeme na vymazaný plech a pečeme ve vyhřáté troubě.

Do odlité hmoty na polevu přidáme lžičku másla, lžičku moučkového cukru, lžíci kakaa, rozehřejeme a přelijeme jí řez.

Přelitý černý řez ozdobíme kokosem nebo ořechy a necháme uležet.

Černý řez vychladíme, nakrájíme a můžeme podávat.
user-icon

autor drabi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Černý řez

Zpět na recept