Černorybízový likér

Příprava domácích likérů je vlastně velmi jednoduchá. Zkuste to na tomhle receptu a uvidíte, že vás mile překvapí.


3.087x
20 min

Postup přípravy

Rybíz by měl být zbaven stopek a opravdu zralý, aby se v likéru mohla rozležet jeho chuť. Rybíz důkladně propláchneme a necháme okapat. Bobule rozmačkáme, smícháme s cukrem, skořicí a vodkou. Dobře promícháme a necháme čtyři týdny odstát. Potom přecedíme, rozlijeme do lahví a uchováme na tmavém, chladném místě. Černorybízový likér servírujeme podle nálady nebo chuti.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Černorybízový likér

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena