Celozrnný chléb bez kynutí

Recept na výborný, zdravý a rychle připravený chléb.


3.37x
60 min
1×

Postup přípravy

Ořechy nasekáme na menší kousky. V míse smícháme mouku, jedlou sodu, ovesné vločky, semínka, med, ořechy, podmáslí, sůl a vypracujeme těsto.

Z vypracovaného těsta vytvoříme chleba. Troubu rozehřejeme na 200 °C a chléb dáme na plech s pečicím papírem.

Chléb pečeme asi hodinu, během pečení můžeme snížit teplotu. Po upečení potřeme chleba vodou, aby nám kůrka příliš neztvrdla.

Celozrnný chléb bez kynutí po vychladnutí krájíme a podáváme k různým pokrmům jako přílohu.
user-icon

autor Markýz


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Celozrnný chléb bez kynutí

Zpět na recept