Celer s uzeným masem

Jednoduchý recept na předkrm nebo silvestrovskou chuťovku.


3.120x
45 min
1×

Postup přípravy

Celer oloupeme, nakrájíme na 2 cm silné plátky a uvaříme je v osolené vodě s octem doměkka. Papriku zbavíme zrníček a spolu s uzeným masem nakrájíme na kostičky. Papriku smícháme s masem, změklým tukem, solí i pepřem. Do směsi vyklepneme vejce, promícháme a zahustíme strouhankou. Masovou směsí potřeme v silnější vrstvě plátky celeru a naskládáme je na plech vyložený pečícím papírem. Celer s uzeným masem pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 - 30 minut. Podáváme s čerstvým nebo opečeným toastovým chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Celer s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Portugalská
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena