Čapáty

Výborné původem indické pečivo.


3.77x
45 min
Podobné recepty

Postup přípravy

Oba druhy mouky, olej a vodu smícháme a vypracujeme vláčné těsto, které necháme 2 hodiny stát. Potom z těsta tvoříme asi trojcentimetrové kuličky, na pomoučeném vále je rozválíme na placky a na teflonové pánvi na sucho rychle opečeme po obou stranách tak, že placku tlačíme svitkem látky na pánev. Uvnitř placičky se tvoří vzduchová bublina, vzduch po upečení z placky opatrně vytlačíme. Opečené placky Čapáty před podáváním potřeme česnekem.
user-icon

autor Elík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čapáty

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Indická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena