Bylinkový ocet se šalvějí a rozinkami

Další z řady ochucených bylinkových octů.


5.08x
0

Postup přípravy

Do čisté sklenice dáme cibulky a koření s opláchnutými a osušenými rozinkami. Opatrně zasuneme lýkem svázané snítky bylinek a zalijeme vinným octem. Bylinkový ocet se šalvějí necháme 2 týdny uležet. Za 2 týdny získá ocet příjemné aroma, bylinky i koření pak můžeme vyndat. Bylinkový ocet se šalvějí a rozinkami lze po dobu několika měsíců využít i jako kuchyňskou dekoraci.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bylinkový ocet se šalvějí a rozinkami

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena