Bylinkové brambory

Recept na přílohu vonící po bylinkách.


4.47x
60 min

Ingredience

2-3 lžícemáslo
1 lžícepetrželka
1 kgbrambory
0.5 lžícemajoránka
1 lžícekmín
0.5 lžíceoregano
1 lžícegrilovací koření
2-3 špetkybylinková sůl
1 ksstřední cuketa

podle potřeby

olej na vymazání

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na přibližně stejně velké kostky. Cuketu oloupeme, rozpůlíme, vyškrábneme střed se semínky a také nakrájíme. Plech vymažeme olejem, posypeme střídavě brambory a cuketou. Začneme kořenit. Posypeme majoránkou, oreganem, bylinkovou solí, grilovacím kořením, petrželkou a kmínem. Bylinkové brambory dáme péct do vyhřáté trouby a za občasného obracení pečeme doměkka asi 40 minut. Bylinkové brambory podáváme jako přílohu nebo jen tak samotné s tatarkou.
user-icon

autor Michy

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bylinkové brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena