Bylinková krůtí stehna

Snadná příprava receptu na chutné a dietnější krůtí maso provoněné čerstvými bylinkami.


4.312x
60 min

Ingredience

2 kskrůtí stehno
1 sklenkabílé suché víno

podle chuti

česnek
rozmarýn
kari

na potření

3 lžícevoda
1 lžícemed
1 lžičkaolivový olej
1 lžičkadijonská hořčice

Postup přípravy

Čisté a osušené krůtí maso propíchneme nožíkem tak, abychom do něj mohli vstrčit oloupané stroužky česneku a kousek snítky rozmarýnu. Ve sklence rozmícháme tekutý med, hořčici a olivový olej s troškou vody. Maso potřeme vymíchanou směsí a posypeme kari kořením podle chuti. Kusy masa vložíme do předehřáté trouby a podlijeme suchým vínem. Vrch masa posypeme rozmarýnem. Bylinková krůtí stehna pečeme dozlatova, nezapomínáme obracet a podlévat výpekem. Bylinková krůtí stehna podáváme podle chuti s bramborem nebo rýží.
user-icon

autor Samman

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bylinková krůtí stehna

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena