Burguňon

V hrnci vrstvené hovězí maso s mrkví a cibulí. To vše se dusí na červeném víně. Budete překvapeni!


2.9650x
90 min
2×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kousky, cibuli na proužky, mrkev nastrouháme. Střídavě skládáme do hrnce maso, cibuli, mrkev, poslední vrstvu masa opepříme a zalijeme červeným vínem(nechat nejlépe přes noc, ale jde to vařit ihned). Před dovařením přidáme dle chuti 2 kostky masoxu, vaříme to i v papiňáku asi hodinu v normálním kastrolu to trvá déle, jako příloha je nejlepší chléb, ale lze to i knedlíkem, bramborem, rýží. Ten, kdo má rád divočinu bude mile překvapen vynikající a velice podobnou chutí zvěřiny.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Burguňon

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena