Bulharský guláš

Dnes jsem si pro inspiraci odskočila do Bulharska.


3.0136x
120 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, posypeme pepřem, zázvorem, osolíme a necháme dvě hodiny uležet. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a maso. Zprudka osmahneme a podlijeme vroucí vodou. Přidáme česnek utřený se solí, bobkový list a pod pokličkou dusíme téměř doměkka. Zatím si oloupeme mrkve a brambory. Oboje nakrájíme na drobné kostičky. Mrkve můžeme případně nastrouhat nahrubo. Potom přidáme mrkev a kostičky nakrájené brambory a dodusíme. Nakonec guláš zaprášíme moukou a povaříme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bulharský guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena