Bulharský guláš

Dnes jsem si pro inspiraci odskočila do Bulharska.


3.0136x
120 min

Ingredience

400 gbrambory
1 kscibule
40 gsádlo
1 lžícehladká mouka
3 ksmrkev (malá)
450 gskopové maso

podle chuti

2 stroužkyčesnek
sůl
1 listbobkový list
mletá paprika
mletý zázvor
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, posypeme pepřem, zázvorem, osolíme a necháme dvě hodiny uležet. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme a utřeme se solí.

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a maso. Zprudka osmahneme a podlijeme vroucí vodou. Přidáme česnek utřený se solí, bobkový list a pod pokličkou dusíme téměř doměkka.

Zatím si oloupeme mrkve a brambory. Oboje nakrájíme na drobné kostičky. Mrkve můžeme případně nastrouhat nahrubo.

Potom přidáme mrkev a kostičky nakrájené brambory a dodusíme. Nakonec guláš zaprášíme moukou a povaříme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bulharský guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Bulharská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena