Bulharský guláš

Dnes jsem si pro inspiraci odskočila do Bulharska.


3.0136x
120 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky, posypeme pepřem, zázvorem, osolíme a necháme dvě hodiny uležet. Cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Česnek oloupeme a utřeme se solí.

Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme papriku a maso. Zprudka osmahneme a podlijeme vroucí vodou. Přidáme česnek utřený se solí, bobkový list a pod pokličkou dusíme téměř doměkka.

Zatím si oloupeme mrkve a brambory. Oboje nakrájíme na drobné kostičky. Mrkve můžeme případně nastrouhat nahrubo.

Potom přidáme mrkev a kostičky nakrájené brambory a dodusíme. Nakonec guláš zaprášíme moukou a povaříme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bulharský guláš

Zpět na recept