Bůčkové řezy

Recept na slušnou mňamku!


3.916x
0

Postup přípravy

Mletý bůček zalijeme mlékem, promícháme a necháme stát v chladu 2 hodiny (nejlepší je do druhého dne). Odležený bůček smícháme s ostatními přísadami. Zvlášť usmažíme ze 6 vajec smaženici a osolíme. Obměna je lepší - rozpustíme špek osmažíme na něm nasekanou cibulku, přidáme pokrájené žampiony a pak uděláme smaženici. Na vymaštěný pekáček rozetřeme 1/2 masové směsi, potřeme vaječnou smaženicí a poklademe zbytek masa. Pomalu pečeme. Bůček podáváme nakrájený na řezy. Lze jíst studené i teplé. Pekáček můžeme napřed vymazat sádlem a vysypat strouhankou. Přílohou k bůčkovým řezům mohou být různě upravené brambory nebo jen chléb.
user-icon

autor mh

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bůčkové řezy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena