Bůčková roláda

Výborná bůčková roláda, kterou podáváme jak teplou, tak i studenou.


3.293x
90 min

Postup přípravy

Vepřový bůček jemně umeleme a smícháme s mlékem, solí a pepřem. Promícháme a dáme do lednice do druhého dne. Vejce usmažíme na pánvi. Utrhneme si potřebné množství alobalu, potřeme jej důkladně omastkem a rozprostřeme maso. Potřeme hořčicí a dáme usmažená vejce, na která položíme párky. Vše zabalíme do alobalu. Pečeme v troubě asi tak hodinu.
user-icon

autor Malina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bůčková roláda

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena