Bůček v kyselém zelí


3.0805x
60 min

Postup přípravy

Vepřový bůček nakrájíme na kostky, které prosolíme a opepříme. Maso potřeme směsí prolisovaného česneku a oleje. Pak jej v kastrolu pečeme tak, aby se vypekl přebytečný tuk, který slijeme.

Na části tuku zpěníme cibulku, kterou jsme pokrájeli nadrobno. Do cibule přidáme kyselé zelí, nastrouhané jablko, osolíme, podle chuti trochu osladíme, okmínujeme, přidáme půl kostky bujonu a dusíme pod poklicí asi 20 minut.

Zelí poté zaprášíme hladkou moukou, vmícháme maso a dusíme dalších 10 minut. Podávat můžeme s bramborem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bůček v kyselém zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena