Bůček speciál

Pochoutka, kterou musíme pro hosty chystat s týdenním předstihem.


3.153x
45 min

Ingredience

12 stroužkůčesnek
5 kuličekcelý pepř
5 lístkůbobkový list
1 kglibový vepřový bůček

na potření

15 stroužkůčesnek
1 lžičkakari
1 lžičkagrilovací koření
1 lžičkamletý bílý pepř
tabasco
1 lžičkamletá sladká paprika
0.5 lžičkyworcesterská omáčka

Postup přípravy

Česnek oloupeme. Bůček dáme do tlakového hrnce, přidáme stroužky česneku, bobkový list a celý pepř. Vaříme přibližně 45 minut, potom vykostíme a necháme vychladnout. Mezitím jsme si ze všech surovin připravili směs, kterou vychladlý bůček potřeme. Vše zabalíme do alobalu a dáme na týden do chladu uležet. Vhodné k pivu s čerstvým chlebem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bůček speciál

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena