Bubenečské kuře

Naše nejoblíbenější kuře z trouby


3.3193x
75 min

Postup přípravy

Omyté a očištěné kuře rozčtvrtíme a nasolíme. Rozložíme do zapékací misky, do které jsme dali olej. Okořeníme kmínem a grilovacím kořením, dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme. Smícháme smetanu, hořčici a citrónovou šťávu. Polovinou této směsi potřeme kuře po půl hodině pečení. Zbytkem směsi potřeme kuře po hodině pečení, poklademe vločkami másla a ještě 10 minut dopékáme. Servírujeme s rýží a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bubenečské kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena