Bubenečské kuře

Naše nejoblíbenější kuře z trouby


3.3193x
75 min

Postup přípravy

Omyté a očištěné kuře rozčtvrtíme a nasolíme. Rozložíme do zapékací misky, do které jsme dali olej. Okořeníme kmínem a grilovacím kořením, dáme do předehřáté trouby na 200°C a pečeme.

Smícháme smetanu, hořčici a citrónovou šťávu. Polovinou této směsi potřeme kuře po půl hodině pečení. Zbytkem směsi potřeme kuře po hodině pečení, poklademe vločkami másla a ještě 10 minut dopékáme.

Servírujeme s rýží a zeleninovou oblohou.
user-icon

autor Konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bubenečské kuře

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká